31 Temmuz 2009 Cuma

yeni yaşını kaçırdıklarımız ve birlikte kutladıklarımız



2 hafta tatil yapınca malesef bazı sevdiklerimizin doğum günlerini kaçırdık.




Çok sevgili Yaz 1 yaşını kutladı...


Yine 1 yaşını kutlayan Nehir bücürü ile de birlikte olamadık:((





Tiboşumuz da 2 yaşını doldurdu:))






Sınıfımızın çalışkan öğrencisi, Derin bey'in prenses'ler listesindeki 2 numaramız Zeynep Polat'ta bizsiz yeni yaşını kutlayanlardan.Çok söyledik gelin adada kutlayalım diye olmadı.

Ayrıca İpek'in farklı yıllarda doğan yengeçleri Elif ve Ali Efe, çok sevgili arkadaşım Oya 'nında doğumgünlerini uzaktan kutladık. Hatta Oya'ya ulaşamadım. Doğumgünün kutu olsun arkadaşım.

Yarı anneleri olarak sayıldığım sevgili Baha ve Gizem'in doğum günlerini Bozcaada'da kutladık. Tek eksik malesef aramızda olmayan Süha idi. Keyifli bir rakı balık sofrasında pastalarını kestik. Doğumgünü hediyesi olarak aldığımız mp3 çalar'lar ile ikisi de birer müzik canavarı oldular bile. Biri romantik aşk şarkıları isterken diğeri, Duman ve Ceza var mı diye sorguladı.

Bir de 'deniz aşığı' sevgilimin doğumgünü idi. Elbette deniz ürünleri ile kutadık. Mehmet Dayı pastasını aldı. Derin yatmaya gidiyorum, bekleyemeceğim numarası ile taaa 3 kat aşağıdan pastasını taşıdı ve taşların üzerine yaptığı süper bir balık resmi olan hediyesini verdi babasına. Benim hediyem de kesinlikle 'Deniz'le ilgiliydi.

Nice yıllara...

2 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Denizcim, seneye beraber kutlarız inşallah, daha çoook seneler var önümüzde değil mi ama?
Buradan bütün bücürlerin ve Koca Bücür'ün doğum gününü kutluyorum :)

Deniz dedi ki...

Hiiiii bu arada biz de Bahadır'ın doğum günüsünü kaçırmışız. Mutlu seneleeeer Bahadır, sorry!!!!