5 Nisan 2010 Pazartesi

hayal kırıklığı




Dün sabah sabahın 07.00'sinde kalktık. Büyük bir heyecan içindeydik. Buz hokeyinde hazırlık maçı vardı. Hatta drama öğretmenimiz, tüm sınıf arkadaşları, herkes maçı izlemeye davet edildi. 10 ya da 15 dk herkes oynayacaktı maçta. Bu ilk maçı olacaktı Derin'in. Cumartesi akşamı Zeynep arayıp Derin'e iyi şanslar diledi.Nasıl şeker konuşuyorlar, anlatamam. Bahadır ameliyatını bu nedenle Salı'ya aldı. Ameliyat öncesi son bir suya gireyim! dediği dalıştan bir gün erken döndü.

Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Gece bakım için çağrılan adamlar motoru bozdular ve maç ertelendi. Sabahın köründe maçı izlemeye gelecek olan Elvan'ları son anda kapıda yakalamayı başardım ama malesef Burak, Eda ve uyandırılan Nehir bücürü büyük bir hevesle gelip hiç bir şey seyredemeden sadece kahvaltı yaparak geri döndüler.

Bu kadar hazırlandığı zaman insan ve bir şeyler ters gittiğinde korkunç hissediyor insan kendini. Neyse öğleden sonra Can'lara gittik ve o kadar azdılar ki maçın hayal kırıklığını biraz telafi ettik.
Gerçi bu sabah hala konuya söyleniyordu ama elimizden bir şey gelmiyor şekercim. Daha çok hayal kırıklığı yaşayacaksın. Hepsinin üstesinden gelmek için güçlü olmak şart.

Hiç yorum yok: