30 Aralık 2009 Çarşamba

hani kırmızı çok yakışıyordu!

Cumartesi akşamından beri kendini çok iyi hissetmiyor Derin kuzusu. Önce ateşi yükseldi, düştü. Boğazı çok acıdı yutkunamadı. Burun zaten kış boyu hep sümük dolu. Onu saymıyorum bile. Dün akşam itibariylede özellikle yüzünde parça parça kırmızıklıklar oluştu.

Bugün okulda yılbaşı çekilişleri ve partileri var. Dün akşam çekiliş hediyesi almaya gittik. Satıcı kızlardan biri su çiçeği olduğunu söyledi. Nasıl yani? Hani biz küçüklüğümüzde kızıl kızamık, su çiçeği, sarılık hepsini geçirdik de ben son zamanlarda çocuklarda hiç bu hastalıkları duymadım. Ece'mizi aradık hemen. Telefonda anlattıklarımdan alerjik bir reaksiyon olduğunu tahmin ettiğini söyledi. Meşhur Zyrtec'ten verdik akşam bir de kaşıntı için bir krem sürüyoruz. Ama şarkıdaki gibi olmadı. Kırmızı surat hiç yakışmadı. Çocuğumun bütün karizması gitti. Umarım geçer yarına kadar.







Bu arada dün akşamki cümle şu: - Anne, bu ara çekim için çağırırlarsa gidemeyeceğimi söyler misin? Şu kırmızılıklarla pek iyi olmaz çekim!!!!!

2 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Çok geçmiş olsun artisimizeee! Karizmayı düzeltir o yarına kadar ya da bu haliyle fark yaratacak bir yöntem bulur eminim :)))

nuriye dedi ki...

Çok geçmiş olsun:(