21 Aralık 2009 Pazartesi

seneye ne yapıcaz??

Bu hafta sonu epey telaşlı geçti. Zaten son iki haftadır hazırlandığımız sunumlar ile oldukça yoğun olan çalışma tempoma iki ara bir dere Derin Bey'in doğum günü organizasyonunu sıkıştırdık.Collesium'un dinlenme bölümündeki buhar odası ve hamam hayallerimi süslüyor.


Sanırım 15 çocuk vardı. Bu seneki organizasyon için alt katımızdaki yönetim odası için izin almış olmamız büyük bir şans oldu. 14.00 gibi başlayan partimizin son misafirlerini 23.00 gibi uğurladık. Derin Bey dün sabah halinden pek memnundu. Umarım diğer çocuklarımızda keyif almıştır.

Cuma okuldan dönünce elinde Mr Muscle yardımımıza koştu cüce'cim. Ardından partide çalacağı müzikleri ayarladı. Hangi oyuncakların aşağı ineceği konusunda fikrini söyledi.

Pasta konusunda tüm ısrarlarıma rağmen şekilli pasta istemediğini tarifini Dr. Oetker'den aldığımız!( reklam filminden bahsediyor) çilekli pasta dışında hiç bir pastayı kabul etmeyeceğini belirtti. Çileklerin üzerindeki suratların reklam çekimi için yapılmış özel bilgisıyar efekti olduğunu bildiğini o konuda ısrarcı olmadığını da ilave etti. Spordan dönünce dolaptaki pastaya bakıp "dünyanın en iyi annesi "ünvanını kazandım. İsteyince nasıl kibar oluyor anlatamam.

İşte bir kaç kare ile doğum günü partimiz:













Bütün bunlardan sonra bu sabah kapıdan çıkarken yaptığımız konuşma şöyle:

"Anne seneye ne yapacağız doğum günümde?

" Derin'cim daha yeni bitti bu seneki parti, seneye tekrar düşünürüz."

" Yok bence şimdiden planlayalım sonra son dakika telaş yaşamak istemiyorum"

!!!!







2 yorum:

Deniz dedi ki...

çok eğlenmişler gözüküyor. eline sağlık arkadaşım

mermaid dedi ki...

darısı başına diyorum Deniz'cim.