22 Haziran 2010 Salı

iki kaza haberi...

Yine Cuma akşamından iki de kaza haberi. Biri okulda olmuş. Can ve Baha oyun oynarken Baha düşmüş ve kafasına 4 dikiş atmışlar. Yavrum yazık hem canı acıdı, hem de tüm haftasonu heba oldu. Havuz yok, yelken yok.

Baha'ya üzüldük, bir taraftan yemek hazırlıyor bir taraftan da hiç dikkat etmiyorlar diye konuşuyoruz. Tam bu sırada Derin bahçeden geldi, yiğitliği elden bırakmıyor ama olayı anlatınca Bahadır da ben de fenalaştık. Kendisi de olayın şokunu atlatınca kötü oldu sonra. Güvenlikten geldiler, çocuklar Derin nasıl diye sormaya geldi, epey karıştı ortalık yani.

Malesef bahçede çimlerin üzerinde bisiklete binmek zor geliyor, çocuklarda akşamüstü otoparkta biniyorlar. Hafif bir yokuş var oradan bırakıyorlar kendilerini. Her seferinde aman yapmayın filan diyoruz ama dinleyen yok tabi. Son sürat aşağı kadar geliyorlar. Derin de aynen bırakmış kendini yukardan ama  bisikletin zinciri çıkmış ve kontra bisiklet olması sebebiyle de fren yapma şansı yok! Sitenin girişindeki bariyere boynundan girmiş ve boyun epey bir darbe almış. Allah'tan bariyer kapalıymış yoksa yola fırlayacaktı o süratle. Allah korumuş yani.

Umarım bundan bir ders çıkarır ve yine aynı şekilde bisiklete binmez. Bir de tedbir olarak ön ve arkaya fren taktıracak Bahadır.
Çok şükür ucuz atlattılar. Birinde dört dikiş diğerinde boyun ve bacakta morluklar...


1 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Denizcim çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten... hiç söylemiyorsun bi de yaa :(