19 Temmuz 2010 Pazartesi

bu ay doğan küçük canavarlar...

Bu ay doğan küçük canavarlar furyasında ilk sıra en küçükleri Yaz 'ın. Geçen Cumartesi kutladık  kuzucuğun doğum gününü. Nasıl da bıcır bıcır konuşup koşturuyor ortalıkta. Bebeklikten çocukluğa geçtiği 2. yaşı bitirdi ve yeni bir döneme adım attı. Nice yıllara 'Yaz Aşkı'm.





 
Geçen perşembe günü de çok sevgili Zeynep Polat'ın doğum günü idi. Malesef okullar kapalıyken doğan çocukların doğum günü kutlaması konusunda şansları pek yok. Geçen hafta sonu birlikteydik. Ayşe'nin yaptığı muhteşem makarnaları yerken ve şarap uzmanı sevgili Hakan'ın bir kaç şişe şarabını yudumlarken bıcır bıcır konuşuyordu. Takvimden her gün takip ediyormuş Perşembe imiş doğum günü. Ama malesef hiç arkadaşlarıyla kutlayamıyormuş:( Bu sene okulun açıdığı hafta Şükran Öğretmen'de izin verirse söz verdim Zeynep'e alıp bir Tiramisu sınıfa gideceğim.




Tabi bu arada çok sevgili minik cücelerim Gizem ve Baha'nın da doğum günü geçti. Cumartesi günü telefonda kutladık. Gizem'in ateşi yükselmişti. Doğru düzgün kutlayamadılar bile, gelince kutlarız hep beraber dedik. Doğum günlerini kaçırdıklarına inanamıyorum diye tepki verdi Derin konuşurken. Ama Didim'deler zaten, gelince kutlarız dedim. Hemen acilen Didim'e gitmeliyiz o zaman, dur babama söyliyim derken zor ikna ettim kendisini. Baha bakugan siparişini verdi bile telofondan, gelince beraber bakarız ben anlamam dedim. Yumuşak yavrukuş Gizem'e ne alsam beğenir zaten bilirim.



Bir de Sevgili Sibel'imin  minkoşu Tibet'inin  doğum günü bugün. Senin de doğum günün kutlu olsun küçük yengeç. Nasıl utangaç utangaç bakıp göz altından süzerek konuşuyor bıcır bıcır.



İyi ki doğurmuşsunuz kızlar:) Nice yaşlara küçük maymunlar:)

3 yorum:

Deniz dedi ki...

Hepsinin doğum günüsü kutlu olsun, sana da teşekkürler, hepsini toplamışsın bir araya...

Bu arada bakugan nedir ayol?

Sibelbek dedi ki...

teşekkürler şekerimmmm :) diğer bücürlerin de yaşgünü kutlu olsunnnn, hepsi iyi ki doğdu :)))

mermaid dedi ki...

Deniz'cim bakugan erkek çocukları için yeni tutku. Bakugan savaşçıları.www.bakuganturkiye.com'dan çoook detaylı bilgi bulabilirsin. Dünyayı kurtaracak Bakugan savaşçıları.