8 Haziran 2009 Pazartesi

bir doğum gününden diğerine...





















Bu hafta sonu çok aktifdik. Bir doğumgünüden diğerine yetişmeye çalıştık. Sonunu da havuz ve hamam keyfi ile sonlandırdık.
Cumartesi günü 2 kutlamamız vardı. Biriçok sevgili Yasemin'in diğeri de minik Alya'nın. Malesef saat çakışmaları nedeniyle Alya'ya sadece kapıdan uğrayıp bir öpücük verebildik. Ama bir pasta ile tekrar kutlayacağız küçük cücenin doğum gününü. Zaten bu haliyle bile Zuzu'nun dilinden kurtulmak mümkün değil. Minkoşumuz 1 yaşında oldu. Nice yıllara Alya'cım.

Yasemin'in doğum günü için Sarıyer'deydik. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz cüceler Armutlu'dan Sarıyer'e gelmiş gibi gözükseler de aslında hepsi Etiler çocuğu. Malesef havuzu görünce dayanamadılar. Hepsi üstleriyle havuza atlayınca da kıyafetlerini çimenlere sererek kurutmaya çalışıp Sühendan'ı Şifa Suyu Konaklarına rezil ettik sanırım. Yasemin kızımızın saçları uzadı ama geçen sene saçlarını küt kestirerek ana sınıfının tüm erkeklerini kendisine aşık etmiş, tüm kızlarını da kısa küt saç kesimi konusunda yüreklendirmiş bir bücür kendisi. Derin'in Yasemin'e olan aşkı hala bitmiş değil. Doğum gününe giderken özenle hazırlandı, sonra donla kalınca tüm karizması gitti oğlumuzun ama olsun! yine de çok eğlendiler, tüm hafta sonu ne kadar güzel bir doğum günü olduğundan bahsediyorlardı. Sana da nice yıllara Yasemin'cim.
























Dünkü doğum günü de Derin Şenocak'ın idi. Yuva arkadaşı Derin Şenocak bizim bücürlerin. Yuvadan kopmadığımız 2 kızımız var zaten biri Lal diğeri Derin Şenocak. Derin Cumartesi gecesi Baha'larda kaldı. Ertesi sabah ben almaya gittiğimde hazırlanıyorlardı, Derin Baha'ya parfümünün olup olmadığını sordu gidip parfümlerini sıkıp saçlarını tarayarak bir hazırlanmaları var felaket! Neyse ilk biz gittik, ne de olsa aileden sayılırız. Ferda ve Burak ta çocuklar sayesinde tanıdığımız ve çok sevdiğimiz 2 güzel insan. Kızımız süslü, kokoş ve de tam bir moda ikonası. Mor elbisesi altına giydiği mor ayakkabıları ile çok şekerdi. Elmalı çocuk şampanyasına ilgi çok büyüktü. Nice yıllara sana da Derin'cim. Bu arada yaşadığımız bir dondurma olayı var ki bir sonraki yazımın konusudur. Son durağımızda Collesium oldu. 16.00 itibariyle havuz ve kaydıraklarla yorulan bücürler hamam da dinlenip kendilerine gelmeye çalıştılar ama nafile. Eve gider gitmez uyudu Derin Bey. Ödevi bitirmekte sabaha kaldı.



Hiç yorum yok: