19 Haziran 2009 Cuma

yaşasın tatil!











Bu sabah erkenden uyanarak heyecanla yanımıza geldi bücür. Önce, "hadi uyanınnnn artık, geç kalmamamız gerek, önemli bir gün, farkında mısınız?" diye uyandırmaya çalıştı, sonra sihirli formülü öpmeyi denedi, arkasından masaj yaptı, boğuştu ve başardı... Okula giderken sürekli saati kontrol etti. Bugün ders yapmayız di mi diye sorguladı. Tatilde bir sürü yere gitme planı varmış, onlardan bahsetti. Karne hediyesi olarak bisiklet istediğinin altını çizdi. Karneye göre bakalım diyince de "5 gelir ben eminim" dedi. Okula vardığımızda bize dönüp bakmadı bile, sınıfa doğru koşarak uzaklaştı. Baha ve Gizem geldi tam o sırada. Derin yerine onları öperek iyi günler diledik.
Zaman hızla akıp geçiyor; Derin yuvaya çok erken başladığı için hayatımızda hep bir okul kavramı vardı ama anaokuluna başladığı gün " artık okullu olduk" demiştik, o günün üzerinden 2 okul dönemi geçti, şimdi 1. sınıfta bitti. İnanamıyorum!. Okumayı ve yazmayı öğrendi. Düşünüce ne kadar büyük bir farklılık Derin'in hayatında. Bakalım bundan sonra bizleri neler bekliyor. Çok heyecanlıyız çooook.

3 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Üniversiteye başladığını da göreceksin annesi. Başarılı bir çocuk olacak o :)

Deniz dedi ki...

YArın Haşim İşcan'dasınız söyliiim

mermaid dedi ki...

İnşallahhep beraber göreceğiz Sibel'cim. Darısı diğer tüm bücürlerin başına.
Bugünü işini tabi ki yarına bırakmıyoruz Deniz'cim. Dün Bahadır Derin kadar büyük bir heyecanla tüm araştırmasını yaptı bugün alacak elbette bisikleti. Yarın çok geç olur:))