29 Haziran 2009 Pazartesi

mor ayıcık'ın yeni kreasyonu...

Mor ayıcık'ın Derin'in hayatındaki öneminden bahsetmeme gerek yok sanırım. Doğduğundan beri yanında olan bir zamanlar onsuz uyuyamadığı sevgili Noga'nın hediyesi mor ayıcık.

Geçen sene bir gözünü kaybedip kör olmsına rağmen sevimliliğnden hiç bir şey kaybetmeyen mor ayıcık uzunca bir süre bir gözü bantlı dolaştıktan sonra, Bahadır'ın muhteşem düğme formülüyle yeni bir göze sahip oldu.

Derin'de mor ayıcık'ın imajını değiştirmeye karar vermiş olacak ki, dün sabah heecanla beni odasına çağıırdı. Kısalan eşofmanlarının bacaklarından keserek şort yapmıştık, artan kumaş parçalarını mor ayıcık için kıyafetler tasarlayarak kullanmış Derin cücesi. Hangisini giydireceğine karar verememiş, o yüzden benden yardım istiyormuş.

Üzerinde gördüğünüz muhteşem yelek dışında bir bandana ve bir de t-shirt yapabilmiş artan parçalarla. Ara parçaları uhu ile tutturmuş. Uhusu ve kumaşı kalmadığı için daha öteye gidememiş. Mor ayıcık'ın da kendisi kadar kıyafeti olsun istiyormuş. Bu nedenle de anneanneden yeni kumaşlar bulması gerekiyormuş.

Özetle; İhtiyacınız olan bir şey varsa Derin memnuniyetle artıkları değerlendirerek size yeni bir şeyler üretir, merak etmeyin. Parçaları çoğalınca sergi de yapacakmış. Modacı mı olacak acaba?








Hiç yorum yok: