4 Ağustos 2009 Salı

biz'lost' olmuştuk neredeyse Derin'i 'lost' ediyorduk!


Akşam 11.00'e doğru 'lost' izlemeye başladık. 4.sezondayız, meraklı ve heyecanlıyız. Bu sırada Derin oyun banyosu yapabilir miyim diye sorunca cevabımız doğal olarak "evet" oldu . Kendisi bebekliğinden beri oyun banyosuna bayılır.

Nedir bu oyun banyosu? Küvete bir miktar su doldurulur içine o günkü ruh haline göre çeşitli oyuncaklar alınır ve farklı bir aleme dalınır; bazen ejderhalar ile askerler savaşır, bazen minişlerin dünyasına gidilir, korsanlar karaya çıkar, bazen de arabalar yarışır suyun içinde. Hele bebekken özellikle yoğurt ve meyve püresi yedirmek için muhteşem bir mekandır.


Dün akşam askerlerini alan Derin cücesi oyun banyosundayken
biz de son hız lost izliyoruz anlayacağınız.

Bahadır'da 10 dk'da bir "Derin, iyi misin" diye soruyor. O da her seferinde "ne oldu baba?" diye cvap veriyor. Süper yani. O da eğleniyor, biz de.


5.bölümünün sonuna yaklaşmışken "oğlana birimiz bakmalıyız" dedim, Bahadır fırladı arkasından ben. Hayatımızda yaşadığımız en kötü anlardan biriydi.

Her ortamda uyumayı başaran oğlumuz bu seferde suyun içinde uyumuş. Kafa suyun içinde hafif yana dönük, ağız açık, ordan nefes almış. Acaba kafa suyun içine girse uyanır mıydı diye sordu Bahadır, bilemedim. Nredeyse kaşla göz arasında lost olacaktı bücürcan.
Ya son 2 dk bitsin öyle bakalım deseydik, aman tanrım.!!! Bazen bir dakika bile ne kadar önemli böyle anlarda anlıyor insan. Sıkı sıkı sarıldık sonra. Böyle bir çocuğa sahip olduğumuz için şükrettim ve Allah korusun diye dua ettim.

1 yorum:

Tibetin annesi dedi ki...

Allah korumuş Denizcim :( düşünmesi bile korkunç!
Çok şükür...