20 Nisan 2009 Pazartesi

cumartesi- masaj banyosu...

Cumartesi veli toplantısı sonrası bakımda olan arabayı almayı başardım. Süha ve Lian'a yardımları için takrar teşekkürler. Arkasından 3 çocuk ve ben plan yapmaya başladık. Önce parka gidip arkasından da spora gidecektik. Veli toplantısı nedeniyle yüzmeye gidememiştik.
Veli toplantısı sırasında okul bahçesinde toprakla oynayıp birer toprak insan haline dönüşmüş 3 cücenin benden bir ricası vardı: Eve gidince masaj banyosu yapmak:))

Bunu ilk Derin'e yapmıştım. Sonra Derin konuyu o kadar ballandırarak anlatmıştı ki diğer bücürlerde olaya dahil olmuş ve mest olmuşlardı.

Şimdi diyeceksiniz ki 6 yaş gurubu nasıl masaj banyosu yapar? Şöyle anlatalım: Önce banyoda mumlar yakılarak bir ortam oluşturuluyor. Sonra alt salondan ben müzik açıyorum banyo kapısı kapalıyken bu hafif, dinlendirici bir müzik oluyor. Küveti doldurup içine kekik lavanta karışımı masaj yağını da döküp yalnız bırakıyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Özel ötesi bir his yaratıyor hepsinde.

Son olarakta yemekte pizza istiyorlardı. Tamam dedim hepisne ne de olsa telefonumu untutuğum için 2 kez gittiğim Dudullu yollarında hiç sesleri çıkmadan sabırla beklemişlerdi.

Önce parka gittik. Collesium'un orada bir park var. Uğur park. Çok güzel bir yer. Üstelik bir de genişletilmiş, yeni şeyler de eklenmiş. Hava muhteşemdi. Yaz gelmişti sanki. Kitabımı yanıma almadığıma ve fotoğraf makinemin olmadığına çok pişman oldum. Yüzme bölümü de süperdi. 3 çocuk olunca 45 dakika yüzmeyi bile başardım. Derin küçük bir kıskançlık krizine tutuldu ama çabuk atlattı. Sebep; Gizem omuzuma yaslanmış. Waaaaw. Bu krizin atlatılması sırasında beni Mezzaluna da yemek konusunda da ikna etti tabi.
Bu araya bir de hamam sefası soktuk. Erkekler ayrı biz de Gizoş'la ayrı keyif yaptık. Derin ve Baha'daki yalnız bütün bunları yapmanın verdiği gurur ifadesi görmeye değer doğrusu. Çok adam adam oldular. Derin'in ilk hamam keyfini daha sonra anlatırım.
Sonrası da çok keyifliydi. Elvan da gelince şarap, pizza, sohbet biz devam ettik. Çocuklar da oturup resim yaptılar. Gece uzundu. Tek sorun masaj banyosunun bir gün sonraya kalmasıydı. Ama hayat seçimlerimizden ibaret öyle değil mi? İyi haftalar

5 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Şu masaj banyosundan ben de istiyorum cicim...
Bir ara bize de böyle bir iyilik yaparsın diye ümit etmekteyim :P

mermaid dedi ki...

sen istee yeter şekerim. Ne zaman istersen gel. Hazırlarız sana da. Kimlere neler yapmadık senden mi esirgeyeceğim. Fikri bile güzel değil mi?

Sibelbek dedi ki...

valla düşünmesi bile gevşetti, o kadar yani :)))
bizim evimizde de küvet yok ki yaw!
neyse gelirim bir ara size :P

mermaid dedi ki...

küvetsiz biz de yaşamıştık Beylerbeyi'nde. Hayallerimi süslerdi küvet benimde:)) çok iyi anlıyorum. Ne zamna istersen gel o zaman. Ya da bırakın çocuğu küvetli bir otel odasına gidin kocanla. Bak bu daha da iyi olur. Kaçtığımdan değil fantazi olayı, yanlış anlaşılmasın çocuğa bakarım.

Sibelbek dedi ki...

beceripte kaçarsak bir gün aklımda olsun :))