9 Nisan 2009 Perşembe






Eveettt, dün akşam cücenin okur olduğu belgelendi. Çok ama çok keyifliydi; duyguluydu, eğlenceliydi, komikti, 31 adet bıcır bıcır, aktif, dinamik, hareketli cüce ile nasıl olabilecekse öyleydi.
Hepsi görevlerini tam anlamıyla yapabilmek için o kadar gayret gösterdi ki, söyleyecek söz bulamadık. Yaptıkları resimlerden bir segi de oluşturmuş Beste Öğretmen. Nasıl renkli, sıcak... Hayal güçlerinde neler neler var.
Öğretmen olmak ne zormuş diye düşündüm. Daha şubat tatilinde evde çalışsınlar diye şiirler gelmişti, 2 mart'ta öğretmenlerimiz hafif panik havasındaydı. Nasıl olacak diyorlardı. Hepsi rolünü biliyor ama kim kimden sonrası çok karışıktı. Bunları bilmesem, bu çocuklar okul başladığından beri bu işe uğraşıyorlar herhalde derdim. Öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz. Çok şanslıyız dedik hep beraber.
Tüm kuzucukları tebrik ediyorum. Cüce'cim seni çok seviyorum.
Bu da şiirimiz : Başta B
Dedim hadi sayalım B ile başlayan sözleri
Başlayan dedi Demir
Baba dedi Dursun,
Boş dedi, balık dedi,
boza dedi ötekiler
Bal dedi Cengiz en sonra
Ağzı tatlandı hepimizin...

4 yorum:

Deniz dedi ki...

Derin topu at! Deniz ip atla!
:))) Çocuk yetiştirmede yeni bir boyuta daha geçtin şekercim.
Derin senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.

Unknown dedi ki...

Ne buyuk bir ozgurluk, okuyup-yazabilmek... toplatılan-yakılan-yok edilen kitaplara bir sekilde ulasabilmis bir okurkolik misali simdi gozu neyi yakalarsa iştahla okumak isteyecek. Derincim, eglenceli okumalar canimcim.

İmza: Kurbağalar Kraliçesi

Adsız dedi ki...

Bu heycanılı gün onun için kimbilir hangi duygularla geçmiştir;)

Unknown dedi ki...

hiçbişey saklayamican artık cüceden :)